Elke Cogghe's blog

Elke Cogghe's blog

About the blog

Bekijk hier men laatste nieuwe foto's, artikels e.d.

"Nine Eleven" 2010: O'Neill Battle of the Stars and Stripes

snowenPosted by Elke Cogghe Tue, September 14, 2010 12:24:17

De zomer is op zijn eind gekomen, waardoor in Ice Mountain de meeste modules moeten plaatsmaken voor het aankomende winterseizoen. Zaterdag kregen we echter nog een laatste kans, om ons volledig uit te leven in het zomerpark (de park setup kan je hier bekijken). Vorig jaar bleven we met zijn allen wat op onze honger zitten, maar zaterdag zorgden Ice Mountain, O’Neill, Flow, en Red Bull voor het vervolg op “O’Neill Shred the Park Retrostyle” (deze vond plaats op 20 september 2008). Het enige verschil: deze keer deden we het niet “the oldschool way”, maar “the american way”.

Het was duidelijk dat het thema iets moeilijker was om in te verkleden, maar gelukkig waren er toch enkele mooie creaties op de piste terug te vinden. Ik geef toe dat ik het persoonlijk ook moeilijk vond, maar haakte alvast twee Amerikaanse mutsen voor Michiel en mezelf en mijn vroegere basketcarrière zorgde voor de rest van mijn kostuum (NBA speler).

Al dan niet verkleed, heel wat Benelux riders kwamen opdagen.. en dat ze er allen zin in hadden was duidelijk, iedereen snowde erop los in het tot op de korrel perfect geshapte “Haystack” park. De beats van de Red Bull Hummer, en de overheerlijke donuts maakten het plaatje compleet.

Heb ik al vermeld dat er overheerlijke donuts waren?!!!!

Aan het event was er ook een fun laidback contest gekoppeld, maar deze liet ik aan me voorbij gaan. Ik was bezig aan een monster sessie, en wou mijn flow niet kwijt geraken (maar hier kan je alvast de results terugvinden). Van 19u tot 23u shredde ik mijn knieën van mijn lijf, tot ik volledig kapot en voldaan was.

Exclusief voor het event werd er ook een monster kicker gebouwd, enkel voor de waaghalzen onder ons.

Joeri Urbanija waaghals numero uno bekoorde het publiek met een 720, Kezin Vuylsteke en Michiel Pintens zorgden voor de 540’s.

In het restaurant werd nog lang nagepraat, maar om 2u werd het stilaan tijd om huiswaarts te keren.

Pics by oa Pieter Van Impe, Nathan Vileyn

  • Comments(0)//elke.n-design.be/#post128