Elke Cogghe's blog

Elke Cogghe's blog

About the blog

Bekijk hier men laatste nieuwe foto's, artikels e.d.

6-20 februari 2011: trip Mayrhofen

snowenPosted by Elke Cogghe Wed, April 27, 2011 15:39:30

Zondag 6 februari zetten Karolien en ik onze trip verder vanuit Heubach richting Mayrhofen. Vergezeld door een zonnetje op de voorruit, jankten we uit volle borst mee met radiozender ‘Bayern 3’.

In de namiddag kwamen we aan bij het ‘Shready’ huis. We kregen een hartelijke verwelkoming door… nogal heel wat mensen. De eerste week haalde het huis namelijk een capaciteit van maar liefst 13 mensen (Tim, Sander, Joris, Gilles, Simon, Rik, Michiel, Wouter, Fré, Ken, Sarah, Karolien en ikzelf), ’s avonds werden de badkamer en living dan ook tot kamers omgevormd, opgelet geblazen dus voor de slaapwandelaars onder ons!

De volgende dag maakten we voor het eerst kennis met het park, die er net als vorig jaar terug hemels uitzag. Toch wisten ze het niveau terug wat op te krikken, heel wat boxen hadden namelijk plaats gemaakt voor streetrails in alle mogelijke vormen (donkey dick, elbow, … ) en ook de jumps waren terug een tikkeltje groter. Niet voor niets dus dat ze zich het beste park van Europa mogen noemen.

Met de ‘Air and Style’ te Innsbruck op 5 februari en te München op 12 februari waren in het beste park van Europa, dan ook heel wat van de beste riders van Europa terug te vinden. Naast onze eigen Belgische trots en glorie Seppe Smits, kwamen we ook onder andere Jamie Nicchols, Sebastien Toutant en Halldor Helgason tegen.

Het was nog maar begin februari maar toch was het al duidelijk dat we een ‘zomerse’ winter tegemoet zouden gaan. Twee weken lang konden we shredden onder begeleiding van een stralende zon, met als resultaat dat hier en daar al wat groen de weg door de sneeuw wist te vinden. Een bbq kon dan ook niet ontbreken, gevolgd door een gezellig kampvuur en live muziek gebracht door Wouter De Lange.

Twee weken in Mayrhofen vliegen dan ook voorbij, maar ik was toch een klein beetje blij om terug richting een rustig huis te trekken.

Tot volgend jaar Mayr!  • Comments(0)//elke.n-design.be/#post136