Elke Cogghe's blog

Elke Cogghe's blog

About the blog

Bekijk hier men laatste nieuwe foto's, artikels e.d.

8-17 april 2011: trip 'MTN Hollywood II' @ Montafon

snowenPosted by Elke Cogghe Sun, May 22, 2011 13:52:45

Na een vlotte busrit kwamen we al vroeg in de ochtend aan bij het hotel, maar doordat de kamers pas in de namiddag beschikbaar waren ging de eerste dag alvast verloren aan het wachten. Het wachten werd ons ditmaal aangenaam gemaakt, door de lounge zetel op het terras en de brandende zon. Wel toch aangenaam voor even, want de volgende ochtend leken mijn armen geflambeerd.. en meerdere kreeften verschenen aan het ontbijt.

Het tropische weer schudde dan ook de hele Mountain Hollywood planning dooreen. Aanvankelijk was het de bedoeling om de eerste 3 dagen in de “Gargellen” te shooten, en vervolgens 3 dagen in “Montafon”. Maar door de aanhoudende zon waren de Gargellen reeds gesloten, dus dan maar 6 dagen Montafon.

Zondag ochtend werd het startschot gegeven voor Mountain Hollywood, The Game Is On! Team Shready liet meteen voelen dat het menens was en pakte al meteen uit met een fancy poster. Wij, team 3 (Rik, Jeroen, Michiel, Tom en ikzelf) gingen meteen in de tegenaanval.

Alle teams smeten zich de eerste 3 dagen al volledig in het park, behalve wij. De eerste 3 dagen hielden we ons bezig met het shooten van onze intro en outro. Na 3 dagen was onze verhaallijn dan ook volledig af, en moesten we ons enkel nog concentreren op de snowboardtricks. Wel dat leek gemakkelijker gezegd dan gedaan, want op dag 4 waren we allen verontwaardigd toen we zagen dat het park volledig weggehaald was. Geen park en geen sneeuw… PANIEK!

Gelukkig werden we door de weergoden aanhoord, en begon het te dumpen. Na het weer van de voorbije dagen/weken/seizoen moest ik nog even in mijn kaak nijpen, om te zien of ik niet aan het hallucineren was. Bij het besef dat het echt aan het dumpen was, verscheen een glimlach op mijn gezicht van mijn ene oor tot de andere. Het was al een hele tijd geleden dat ik nog de kans heb gehad om poeder te rijden, en ik werd er meteen terug verliefd op. Ook ons filmpje was hiermee gered, want we hadden powder shots en terug voldoende sneeuw om iets te bouwen.

Vrijdag avond was het zo ver, de filmpremière. Iedereen was uitgelaten, want voor dit moment hadden we met z’n allen een hele week gezwoegd. Al snel bleek dat alle teams heel wat werk hadden verricht, en het niveau van de filmpjes erg hoog lag. Alle filmpjes, werden dan ook door alle teams met veel gejuich en applaus onthaald. De meesten vielen dan ook in de prijzen:

Team 1: Best movie

Team 2: Best riding

Team 3: Best acting

Team 4: Funniest video

Team 5: /

Team 6: /

Team 7: Best amature

We sloten de fantastische week af met een party in het hotel..

Wel hoe dat afgelopen is laat ik over aan de lokale krantenkoppen:

"Wilde Nacht" im Montafon: Ungewöhnliche Häufung von Vandalenakten  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.