Elke Cogghe's blog

Elke Cogghe's blog

About the blog

Bekijk hier men laatste nieuwe foto's, artikels e.d.

17 september 2011: O'Neill Crazy Carnivale of Snow

snowenPosted by Elke Cogghe Tue, February 21, 2012 13:48:53

O’Neill Crazy Carnivale of Snow, op 17 september, was het 5e O’Neill Crazy Dayzz evenement in Ice Mountain. Zo’n 80 snowboarders en skiërs daagden massaal op uit alle hoeken van België en Nederland om deel te nemen aan deze unieke kermis in de sneew.

De deelnemers konden op iedere module punten verzamelen, die ze later inruilden voor O’Neill goodies. Op deze manier kon in principe iedereen naar huis met prijzen! De hoofdprijzen van de dag waren een reis naar Snowclash powered by SnowBite en een paar Freestyle ski’s weggegeven door Majesty.

Voor deze specifieke namiddag bouwden de Haystack shapers de indoorpiste om tot een heuse kermis. Aan iedere module stond een jurylid verkleed als gorilla, clown of pink panter. Hoe vetter de trick, hoe meer punten je kreeg. De riders verdienden punten tijdens een jamsessie van 45 minuten. Al snel werden de eerste zuurverdiende punten omgeruild tot O’Neill goodies aan het prijzenkraam beneden aan de piste.

Anderen speelden het spel op een andere manier en spaarden hun puntjes verder op tijdens de volgende ronde “Wheel of Fortune”. Het rad duidde een trick aan en alle deelnemers voerden die zo goed mogelijk uit. De juniors en de vrouwen deden dat op de flatbox. Terwijl de grote jongens zich konden uitleven op de O’Neill staircase.

Tijdens “Pak de Flosj” maakte iedereen kans op de hoofdprijzen. Gedurende dertig minuten hing er een flosj boven de kleine jump. Hoe vaker je de flosj pakte, hoe vaker je een nummertje kreeg. Een onschuldige hand trok uiteindelijk willekeurig de ultieme winnaars uit de bokaal met nummertjes. Kenzo Cornelis won een reis naar Snowclash powered by SnowBite. Vincent Bos ging naar huis met een nieuw paar ski’s dankzij Majesty.

Om de dag af te sluiten zette Spark-efx de grote jump in vuur en vlam. Alle riders mochten vrij over de grote jump vliegen, tussen twee vlammen in, en konden ondertussen van dit spektakel profiteren om een unieke foto van zichzelf te laten nemen door professioneel fotograaf Pieter Van Impe.

Zowel O’Neill, Ice Mountain, SnowBite als Haystack danken alweer alle aanwezige riders die massaal afzakten naar deze O’Neill Crazy Carnivale of Snow, met 80 enthousiaste riders was dit een echt kermisfeest! Bedankt voor alle positieve vibes!

pics by Pieter Van Impe

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.